BESØK OSS I SOMMER

BESØK OSS I SOMMER
besok-oss

Vårt unike handelssted byr på mange spennende handelsopplevelser. Her finnes moderne interiør- og designbutikker, kunstgallerier, håndverksbutikker og spisesteder kun 25 minutter fra Oslo.

.

EN UNIK DESTINASJON FOR SHOPPING

I Handelshuset, det store teglsteins bygget hvor det gamle jernverket lå i sin tid, finner du i dag moderne butikker. Blant annet to store og spennende interiørbutikker, flere flotte design- og motebutikker og en stor sportsbutikk som er kjent for sin faglig dyktige betjening.

Verksgata, som består av de gamle arbeiderboligene fra 1700-tallet, er åpent syv dager i uken året rundt. Her finner du smie, glassblåsere, sølvsmed, gallerier og unike kunst- og håndverksbutikker.

.

SHOW OG TEGNEVERKSTED MED ØISTEINS BLYANT

I sommer er vi også stolte av å ha Øisteins Blyant hos oss hele sesongen! Han holder show og tegneverksted i Gassbygningen – en fantastisk opplevelse for både barn og voksne. Billetter til show kjøpes på TicketCo, og billetter til Tegneverksted i døra. For datoer og tidspunkt til show og verksted, klikk her.

Show og tegneverksted med Øisteins Blyant i hele sommer. Foto: Earthtreemedia/Øistein Blyant

MIDDAG ELLER LUNSJ? SEKS SPISESTEDER Å VELGE MELLOM

God mat er også en del av opplevelsen når du besøker oss, så ta deg tid til å smake på noen av Bærums Verks nydelige spesialiteter. Hos oss finnes til sammen seks spisesteder. Om du har lyst på pannekaker, ekte italiensk pizza, nydelig bakst eller et ekte herregårdsmåltid så får du det hos oss.

Mangfoldet av de unike butikkene og spisestedene, som ligger så idyllisk til langs elven Lomma, gjør Bærums Verk til en spennende destinasjon for en hyggelig dagsutflukt.

Hos oss kan du oppleve kunst, kultur og historie, kombinert med moderne butikker innen interiør, mote og design. Du kan nyte god mat på et av våre sjarmerende spisesteder, og besøke skulpturparken, hvor flere av landets fremste
billedhuggere er representert. Vårt handelssted har sjel, og byr på gode opplevelser i en vakker ramme.

VELKOMMEN

Baerumsverk-spisesteder

ÅPNINGSTIDER

VERKSGATA:

Hverdager 10 – 17

Lørdag 10 – 16

Søndag 12 – 16

HANDELSHUSET:

Hverdager 10 – 20

Lørdag 10 – 18

ELVEGANGEN:

Hverdager 10 – 18

Lørdager 10 – 16

For åpningstider til den enkelte, se oversikten her.