KUNSTFEST 16.-24.oktober 2021

Kunstfest_forside_nettsiden
Fragile-Soul_Ann-Sissel-Holthe_BYAHS

KUNSTFEST på Bærums Verk arrangeres hvert år i oktober. Her kan du oppleve 20 av våre egne kunstnere stiller ut sine verk på Kunstfestutstillingen i Gassbygningen. Du kan møte kunstnerne i åpne gallerier, verksteder og atelierer i Verksgata i hele utstillingsperioden. Nyt vakre omgivelser med vandring i Bærums Verk Skulpturpark.

Les mer om årets utstillere her

Åpningen av Kunstfest er lørdag 16.oktober kl.12, og vi gleder oss over at Lise Løvenskiold og ordføreren i Bærum, Lisbeth H. Krogh kommer til åpningen og vil si litt om kunsten på Bærums Verk. Bandet Tubal Cain står for musikalske innslag.

Kunstfestutstillingen i Gassbygningen holder åpent alle dager kl. 12-18 i utstillingsperioden.

Besøk kunstnerne i Verksgata med åpne gallerier, verksteder og atelierer:
Hverdag kl. 10-17
Lørdag kl. 10-16
Søndag kl. 12-16

 

 

kunstfest_bilde_kart

KONKURRANSE – KUNSTFESTVANDRING

Besøk galleriene og verkstedene mellom 16.-24.oktober og bli med i trekningen av 15 kunstpremier ved å samle signatur fra 5 av stedene. Lever utfylt skjema til et av galleriene. Vinnerne trekkes den 24.oktober. Skjemaet du skal fylle ut får du hos en av butikkene eller galleriene i Verksgata.

Lykke til!

SKULPTURPARKOMVISNING søndag 17.oktober kl 13

Skulpturparken ligger blant idylliske bygninger langs elven, og har et bredt utvalg av de mest anerkjente norske billedhuggere fra vår tid. Hele 30 skulpturer til glede for våre besøkende.  Bli med på gratis omvisning med Johan Fredrik Arntzen 17.oktober kl 13, turen tar ca. 1 time.

Oppmøte utenfor Klart Glass, i enden av Verksgata. Arrangementet er gratis og krever ingen påmelding, det er bare å møte opp.

Velkommen til en spennende opplevelse.

Bandet TubalCain

KONSERT 21.oktober kl.20.00

Bandet TubalCain og Lilith holder en konsert torsdag 21. oktober kl. 20:00 i SMIA på Bærums Verk Verksgata 6 – SOOT galleri
På selvlagde instrumenter laget av skrot og utrangerte gjenstander skapes et særegent og spennende lydbilde.
Musikken er bygget opp rundt tekster skrevet av de tre bandmedlemmene Ilan Dehli Villanger, Tobbe Malm og Tore Wilhelmsen.

Entre: kr. 100 (betales / VIPPSES ved inngangen)

VELKOMMEN!