Nyt et godt måltid hos oss!

Spis godt i idylliske omgivelser. Våre seks serveringssteder er unike på hver sin måte, og tilbyr høy kvalitet – på maten, drikken og stemningen.

Nyt et godt måltid hos oss!
Banner

Noe for enhver smak


Med varierte menyer, er det vanskelig å ikke finne seg en favoritt blant spisestedene på Bærums Verk. Hos våre spisesteder kan du velge mellom deilige lunsjretter, middager eller bare en kopp kaffe og nydelig bakevarer. Og for deg som bare vil ha et glass, er det flere steder å tilbringe en hyggelig kveld.

Våre serveringssteder:

Baker Hansen
Baker Hansen på Bærums Verk holder til i det gamle fyrhuset fra 1924 ved Lommas største fossefall.

Her får du lunsjretter, salater, påsmurt og mye annet godt. Nyt en kaffe sammen med deilige, ferske bakevarer.

Telefon: 90 26 47 25
E-post: barums-verk@bakerhansen.no
Nettsted: http://www.bakerhansen.no/

Melboden

Pannekakehuset
Her får du pannekaker på ekte hollandsk vis – enten du har lyst på søte pannekaker eller middagspannekaker. Du finner også mye annet enn pannekaker på menyen.

Telefon: 67 15 07 02
E-post: post@pannekakehuset.no

Melboden
Melboden er et italiensk pizzeria i verkets gamle stabbur som oppbevarte mel for verksfolket. Napolitansk pizza med utvalg av antipasta retter og søte fristelser. Et selektivt utvalg av kvalitetsvin. En stor andel av råvarer og drikke er økologisk. Italiensk pizza med lokal «koloritt». Hyggelige atmosfære og rustikke lokaler.

Telefon: 67 13 99 11
E-post: melboden_@hotmail.com

Nettsted: https://www.melboden.no/

 

kokeliko_kaffe

Kokeliko
Kokeliko er en kaffebar med enkle lunsjretter, gaver, kunst, moro, stemning og sjel som holder til i Elvegangen 9. Kokeliko kaffebar er kjent for både stemningen, latteren og de berømte marsipanbollene!

Kokeliko-buketten er særdeles opptatt av å gi deg den aller beste kaffen, og har til og med gitt kaffemaskinen navnet «Mr. Simonelli»!

Velkommen til en varm og hjemmekoselig kafé!

Telefon: 94 08 87 82
E-post: elin@kokeliko.no
Nettsted: http://kokeliko.no

Kaffeverket
Et hyggelig sted for en pust i bakken. Her kan du få enkle lunsjretter og god kaffe. Toast er spesialiteten – i mange forskjellige varianter.

Velkommen!

Værtshuset Bærums Verk

Værtshuset Bærums Verk

Norges eldste spisested på historisk grunn i Bærum, med fokus på det gode måltidet og opplevelsen rundt.

Det rødmalte tømmerhuset ligger ved elven Lomma. Bygningen og værelsene har en helt spesiell atmosfære, og alle har forskjellig størrelse og innredning.

All mat fremstilles på eget kjøkken, og består av de beste råvarer som kan oppdrives. De som arbeider her ønsker å ta godt i mot deg og gi deg en følelse av å være en venn av huset.

Kontakt de gjerne for møter, konferanser bryllup, selskaper, catering, mat- og vinkurs eller andre arrangementer.

Telefon: 67 80 02 00
E-post: post@vaertshusetbaerum.no
Nettsted: http://vaertshusetbaerum.no/

Smelters Mathus

Hos oss får du også kjøpt mat og drikke du kan servere hjemme.

Smelters Mathus
Smelters Mathus samler det beste av norske og lokale råvarer i én og samme matbutikk. Kortreist og norskprodusert er viktige stikkord.

Smelters Mathus åpnet i 2015 og ligger idyllisk til i den gamle Verksgata på Bærums Verk. De har samlet det beste av norske og lokale råvarer i den 100 kvadratmeter store matbutikk. Kortreist og norskprodusert er viktig for Smelters, og de tilpasser seg sesong, nye ønsker og trender.

Her vil du føle at de tar seg tid til deg. Deres aller høyeste mål er at du som kunde får med deg en porsjon kunnskap og ekstra glede hjem til kjøkkenet. Det er derfor de er her.

Den Lille Sjokoladefabrikken

Den Lille Sjokoladefabrikken

Hos Den Lille Sjokoladefabrikken finner du en liten gjeng som ønsker en bedre sjokoladeverden. Det betyr ganske enkelt at flere sjokoladeelskere får muligheten til å adlyde sine indre sjokoladelyster oftere, med høyere grad av nytelse. Butikken har også uteservering i sommerhalvåret, her får du blant annet is og kaffe med noe godt til. 

Kom innom for en prat eller en godbit, og kontakt dem om du ønsker en fin bedriftsgave til ansatte.

Besøk oss i butikken eller på: www.lillesjokoladefabrikken.no