PÅSKEN PÅ BÆRUMS VERK

Butikker, gallerier og spisesteder i Verksgata, samt mange av spisestedene holder åpent alle helligdagene.

PÅSKEN PÅ BÆRUMS VERK
NYT PÅSKEN I VAKRE OMGIVELSER

NYT PÅSKEN I VAKRE OMGIVELSER

Besøk oss og opplev en rekke hyggelige aktiviteter for store og små. Våre unike kunst- og håndverksbutikker i Verksgata, og mange av våre spisesteder holder åpent alle helligdagene i påsken. 

ÅPNINGSTIDER FOR BUTIKKER OG GALLERIER I VERKSGATA:
Hverdager 10 – 17
Lørdag 10 – 16
Søndag og helligdager  12 – 16

Alle helligdagene;
Palmesøndag 24.mars, Skjærtorsdag 28.mars, Langfredag 29.mars, første og andre påskedag: Åpent 12 -16
Påskeaften 30.mars – Åpent kl. 10 – 16 (Vinmonopolet 10 – 15)

 

ÅPNINGSTIDER HANDELSHUSET:
Hverdager 10 – 20
Lørdag 10 – 18
Påskeaften 10 – 16 (Vinmonopolet 10 – 15)
Helligdagene – stengt


 

Nettsiden_verksted_rebus

KREATIVT PÅSKEVERKSTED FOR BARN

I samarbeid med Sjøholmen Barnekunsthus inviterer vi til gratis påskeverksted for barn i Gassbygningen i Elvegangen 13. Her kan du lage kreativ påskepynt. Verkstedet passer for alle barn, er gratis og krever ingen forhåndspåmelding.

Lørdag 23.mars kl. 12-15

PÅSKEREBUS – KLARER DU Å LØSE KRIMGÅTEN?

Fra 22.mars til 2.april

Bli med på Bærums Verks Påskerebus og hjelp til med å finne de forsvunne nøklene.
Rebusen er satt opp utendørs og er en hyggelig aktivitet for hele familien. Rebusen starter i Verksgata 1. Vi trekker tre vinnere etter påske som får en premie hver fra våre butikker.


 

Nettsiden_Interior_ac

HANDEL OG UNIKE BUTIKKER

Vi har over 40 butikker, gallerier og spisesteder hvor du finner alt fra moderne design, mote og interiør, til unike kunst og håndverksbutikker. Utforsk de mange butikkene i de små handlegatene Verksgata og i Elvegangen, og ta turen inn på vårt senter, Handelshuset.

Her kan du la deg inspirere av nesten hele 2000 kvm med skandinavisk design og interiør hos våre butikker VERKET INTERIØR, ET HJEM, KJØKKENVERKET og LILLEVERKET.

Er du interessert i klær og mote finner du butikker som fører en rekke merkevarer fra kjente og kvalitetsbevisste designere. Butikkene MIIN, STUDIO SOMMERFELDT OG SOMMERFELDT MAN har blant annet merker som Holzweiler, ByTimo, Acne Studios, Aiaiyu, Day, Ganni, Rotate og Ulla Johnson. Du finner også mye fint hos FRU AMUNDSENS og STEFANOS. 

Bærums Verk er kjent for sine mange kunst- og håndverksbutikker hvor det lages og produseres unike varer. Besøk butikkene i Verksgata og finn varene du ikke finner andre steder. Her finner du blant annet keramikere, glassblåsere, smed og kunsthåndverkere, og du vil oppleve et rikt og spennende håndverksmiljø.

SE ÅPNINGSTIDER  OG OVERSIKT OVER  ALLE VÅRE BUTIKKER HER.

Nettsiden_mat

SPISESTEDER

Bærums Verk har hele seks koselige kafeer og restauranter. Påsken for mange betyr å nyte god mat og drikke, er det fint vær er det deilig å sitte utendørs i solveggen. Hos oss kan du slå deg ned for en kaffe og hjemmebakt, eller en sandwich, lun salat og varmrett til både til lunsj og middag.

Våre spiseseteder:

  • Kaffeverket
  • Baker Hansen
  • Kokeliko
  • Pannekakehuset
  • Melboden

 

Værtshuset holder stengt hele påsken.


KUNSTUTSTILLINGER
SOOT Galleri

KUNSTUTSTILLINGER

GALLERI KUNSTVÆRKET
Kunstværket viser en utstilling med mer enn 80 kjente norske billedkunstnere, i tillegg til keramisk skulptur og kunsthåndverk.

SOOT GALLERI
SOOT Galleris påskeutstilling viser verk av Solveig Skogseide, Linda Lothe, Ingrid M. Skarstein, Victoria Berge og Tobbe Malm innen maleri, grafikk, porselen, keramikk og skulptur.

BÆRUM KUNSTHÅNDVERK
Bærum Kunsthåndverk ønsker velkommen til en utstilling i sitt gallleri.

SKULPTURPARKEN

På vårt uteområdet finner du skulpturparken med hele 32 skulpturer. Skulpturparken viser et bredt utvalg av de mest anerkjente norske kunstnere fra vår tid. Blant kunstnerne som er representert i skulpturparken finner man eksempelvis Bjarne Melgaard, Sverre Wyller, Per Inge Bjørlo, Elena Engelsen, Kristian Blystad, Bård Breivik, Skule Waksvik og Nico Widerberg. Les mer om vår skulpturpark her, eller få med deg en skulpturparkkatalog fra en av våre butikker.