Trygg handel

Her kan du lese om de tiltak vi gjør for å skape en trygg handel.

TryggHandel_bilde_nettsiden

På Handelsstedet Bærums Verk har vi innført en rekke tiltak for å skape en trygg handleopplevelse for våre kunder og ansatte. Vi har mange smittevern- og hygienetiltak for å skape et trygt besøk for alle, og følger situasjonen og helsemyndighetenes råd og anbefalinger.

Økt renhold
Vi har økt renholdet av berøringsflater og fellesområder. Vi oppfordrer alle besøkende om å holde seg til helsemyndighetens anbefalinger og holde avstand og god håndhygiene.

For å skape en trygg handel har vi en rekke tiltak.
Ekstra hygiene og smitteforebyggende tiltak i fellesområder og butikker.
Økt renhold og skjerpede vaskerutiner, og ekstra renhold av berøringsflater.
Frisører, hudpleiere og andre virksomheter med en-til-en kontakt følger helsemyndighetenes smitteveiledning og driver på en smittevernfaglig forsvarlig måte.
Matservering skjer i henhold til helsemyndighetenes bestemmelser om avstand og grunnleggende krav til smittevern.

Vi har god plass og vi oppfordrer alle besøkende om å holde seg til helsemyndighetens anbefalinger om avstand og håndhygiene. Følg gulvmarkører med piler som veileder for trafikkflyt og holde til høyre side. Benytt deg av hygienestasjoner med desinfeksjon i fellesområdene og i butikker. Benytt gjerne kontaktløs betaling i våre butikker. Hold deg hjemme om du er syk eller i karantene. Hold antall berøringspunkter til et minimum og ikke ta på varer du ikke skal ha. Følg de kontinuerlige rådene fra helsemyndighetene.

Spre handelen
Det er mange mennesker som besøker oss i løpet av en uke. For å spre handelen oppfordrer vi til å komme på dager og tidspunkter hvor det er færre folk innom. Erfaringsmessig kan dette være tidlig i uken, på formiddagen og på kveldstid.

Vis omtanke og ta hensyn. Hold avstand også i kø, i rulletrapper og til medarbeiderne på senteret.
Kun en kohort i heisen.

Takk for at dere handler hos oss, sammen skaper vi trygg handel!