Unike interiør- og designbutikker

om-baerums-verk

Er du ute etter designmøbler og unike interiørartikler er Bærums Verk destinasjonen for deg. Hos oss finner du butikker med alt fra det mest kjente innen skandinavisk og internasjonalt design, til helt unike interiørartikler som er produsert her.

VarProdukter_nettsiden

VERKET INTERIØR og ET HJEM er to inspirerende møbel- og interiørbutikker på nesten 2000 m². Her finner du klassiske og tidløse designikoner, og et bredt utvalg møbler og interiør med moderne skandinavisk design. Her får du garantert ny inspirasjon til hjemmet. 

VarProdukter_nettsiden

I tilknytning til Verket Interiør og Et Hjem finnes også de to butikkene KJØKKENVERKET og LILLEVERKET inne på Handelshuset. Lilleverket fører både møbler og interiørartikler til barnerommet. 

VarProdukter_nettsiden

I Verksgata finnes en rekke kunst- og håndverksbutikker hvor det lages og produseres interiørartikler,  nydelige og unike vaser og glass. Hos AC DESIGN får du håndlagde kopper, service og vaser i porselen. Noen med morsomme små tekster og sitater. 

VarProdukter_nettsiden

Hos KLART GLASS som drives av glasskunstnerne Kari Håkonsen og Vidar Koksvik, lages det både skulpturelt kunstglass og glass for utsmykking, i tillegg til funksjonelle bruksgjenstander som vinglass, skåler og vaser. I deres verksted i Verksgata kan man ofte se de i arbeid. 

VarProdukter_nettsiden

Hos BÆRUM KUNSTHÅNDVERK og HÅNDEN PÅ VERKET finnes en rekke flotte keramikk kopper og andre interiør artikler i tekstil. Og hos SNEKKERBUA et stort utvalg av treproduker, skjærefjøler, skåler og fat, samt smijerns produkter til hytte og hjem. 

VarProdukter_nettsiden

Velkommen til oss, her finnes noe for en hver smak og til et hvert hjem!