En unik shoppingdestinasjon for klær og mote

shoppingdestinasjon
STUDIO SOMMERFELDT

Alt på ett sted!

Bærums Verk har blitt en unik shoppingdestinasjon. Her tilbys en stressfri og innholdsrik opplevelse for kunder fra fjern og nær.

Uansett om du trenger sko, kjole, treningstøy eller sportsutstyr, så vil du finne et godt utvalg av dette i butikkene på Bærums Verk. Vårt hovedmål er å tilby det kundene etterspør og ønsker seg. Og høyest på prioriteringslisten: personlig kundeservice.

Baerumsverk-mote
STUDIO SOMMERFELDT

STUDIO SOMMERFELDT

Studio Sommerfeldt er en stor fashion- og lifestyle butikk med avdelinger for moteklær og sport, smykker, tilbehør og interiørartikler. Her finner du merker som Acne Stuidos, Holzweiler, Ganni, ByTimo, DAY, Lois og Anine Bing. En god balanse mellom merkene og prissegmentet, trend- og basisplagg til alle.

Telefon: 476 42 471
E-post: post@studiosommerfeldt.no
Nettsted: https://www.studiosommerfeldt.no/

Baerumsverk-mote
SOMMERFELDT MAN

SOMMERFELDT MAN

Sommerfeldt Man er en fashion- og lifestyle butikk med avdelinger for moteklær og sport til herrer. Klærne de tilbyr skal ikke være stive, men hverdagslige og sporty.

Telefon: 476 42 471
E-post: post@studiosommerfeldt.no
Nettsted: https://www.studiosommerfeldt.no/

.

MiiN
MIIN

MiiN

En klesbutikk med et spennende utvalg moteriktige klær for bevisste kunder. Miin fører merker som Part two, Line of Oslo, Ella&il , Munthe, Neo noir, Love Lolita, Arnie Says og Confettibird. 

Telefon: 92 87 17 22
E-post: miin@lovenskiold.no
Nettsted: MiiN – en multibrandstore

FRU AMUNDSENS
OLEANA FRA FRU AMUNDSENS

FRU AMUNDSENS

Nydelige og tidløse plagg finner du hos Fru Amundsens i Verksgata 1. Her har de et sjeldent stort utvalg av Oleana, det største utvalget av merket i Oslo, Asker og Bærum.

Flere og flere får øynene opp for Oleana og deres prisvinnende design. Plaggene er tidløse, men også moderne med mønster og farger som appellerer til mange målgrupper. Plaggene har lang levetid og fantastisk kvalitet. De kan også styles på mange ulike måter, og uttrykket vil variere basert på hvem som har plaggene på.

Butikken har et stort fokus på kvalitetsprodukter og designvarer, i tillegg til Oleana får du også ordentlige engelske porselenskopper fra Dunoon og Roy Kirkham. Butikken har også en egen garnavdeling med garn og tilbehør fra Rauma og Sandnes.

 

Telefon: 40 67 28 73
E-post: fruen@fruamundsens.no
Nettsted: http://www.fruamundsens.no

Hudson-striper-riverside
LILLEVERKET

LILLEVERKET

Vår barnebutikk Lilleverket finner du i 1. etasje, og er en fargerik butikk for både store og små. Her finner du interiør til barnerommet, kvalitets leker, klær og ikke minst flotte gaver til de minste. Aldersgruppe 0-8 år.

Lilleverket forhandler merker som Blafre, Pappelina, Sebra, Ferm Living, Oliver Furniture, Maileg, Garbo & Friends, OYOY Living, Done by Deer, STØ, Kay Bojesen, Gretch & Co, Kattnakken, NOA NOA, MinyMo, CeLaVi m.fl.

Telefon: 67 13 22 44
E-post: lilleverket@verketinterior.no
Nettsted: http://verketinterior.no

VANNPERLEN
VENNPERLEN

VANNPERLEN

Koselig liten butikk i Verksgata 8 som tilbyr jenter i alle aldre et enormt utvalg i smykker, skjerf, vesker, hårpynt, mote og tilbehør, samt interiørartikler.  Her finner du mange vakre og spennende varer.

Telefon: 97 62 32 57
E-post: vannperlenas@gmail.com
Nettsted: http://www.vannperlen.no/

Verket Sport

VERKET SPORT

Verket Sport ble etablert i 1997, har 400 m² store lokaler og har sykkelverksted med mulighet for sykkelreparasjoner hele året, og skiverksted om vinteren med egen slipemaskin og erfarne preppere. Verket Sport er et fullsortiment sportsbutikk med fokus på ski og sykkel.

Telefon: 67 15 35 80
E-post: post@verketsport.no
Nettsted: http://www.sport1.no/butikk/verket-sport/