Personvern og cookies

Når du bruker www.baerumsverk.no, gir du oss i Bærums Verk AS og Løvenskiold-Vækerø AS tilgang til opplysninger om deg. Her kan du lese hvilke opplysninger vi lagrer, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Informasjonskapsler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler, som nesten alle andre nettsider, slik at vi kan lage en bedre nettside for deg. Informasjonskapslene eller cookies er små tekstfiler som lagres på din datamaskin, nettbrett eller mobil når du bruker nettsteder.

Avvise og slette informasjonskapsler

Dersom du ikke vil akseptere bruk av informasjonskapsler, kan du gå inn og avvise disse ved å endre innstillingene i nettleseren.

Webanalyse

Vi i Bærums Verk AS bruker Google Analytics for å analysere bruken av våre nettsider. Dette er en viktig del av arbeidet med å lage en best mulig nettside for brukerne våre. Vi får informasjon om blant annet hvilke sider som er mest besøkt, hvilke nettsider brukerne kommer fra, hvor lenge besøket varer og hvilke nettlesere brukerne har.

Vi anonymiserer alle ip-adresser og ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Data knyttet til informasjonskapsler slettes automatisk 26 måneder etter registering.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Personopplysninger

Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger. Grunnlaget for å lagre og behandle opplysningene er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en person, for eksempel navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse.

Dine rettigheter

Du har rett til vite hva som lagres om deg og du har rett til å bli glemt. Ønsker du oversikt over lagrede personopplysinger eller ønsker at disse skal slettes så kan du kontakte oss på baerumsverk@lovenskiold.no.

Påmeldinger til arrangementer

Når du fyller ut et skjema for å melde deg på et arrangement lagrer vi personopplysningene du legger igjen i skjemaet. Opplysninger vi henter inn ved påmelding i forbindelse blir kun benyttet til å administrere arrangementet. Etter konferansen lagres informasjon om din deltakelse, med tanke på fremtidige arrangementer. Du kan når som helst be oss fjerne deg fra denne listen.

Påmeldinger som blir sendt inn via nettsiden blir lagret i 7 dager.

Kontaktskjemaer

Når du fyller ut et kontaktskjema lagrer vi personopplysningene du legger igjen i skjemaet. Opplysninger vi henter inn mellomlagres for behandling i inntil 2 dager før de slettes.